Republica Moldova | Ministerul Afacerilor Interne

Inspectoratul General de Carabinieri

A A A

Curs de instruire în domeniul ”Managementului sigur al unui eveniment public de amploare”, absolvit cu brio de 30 de carabinieri

Published on: Fri, 05/19/2023 - 16:13

Joi , 18 mai 2023, în cadrul Centrului de instrucție (U.M.1006) al IGC a avut loc ceremonia de înmânare a Certificatelor de absolvire a Cursului de instruire în domeniul ”Managementului sigur al unui eveniment public de amploare”.

Instruirea a avut loc în perioada 15 - 18 mai 2023, fiind susținută de către dl Denis Tavernier, expert francez din partea Jandarmeriei Naționale a Republicii Franceze,
având drept scop dezvoltarea și consolidarea aptitudinilor participanților în vederea creșterii capabilităților de management strategic și operațional pentru angajații IGC în domeniul ordinii și securității publice.

Cursul a întrunit 30 de ofițeri și subofițeri din cadrul Subdiviziunilor teritoriale ale IGC, cu competențe nemijlocit în domeniul ordinii publice și protecției instituționale.

Activitatea vizată derivă din obiectivul de dezvoltare profesională pentru realizarea cu succes a atribuțiilor IGC, preluarea bunelor practici și studierea opțiunilor inovative conform standardelor europene în domeniul de ordine și securitate publică.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda