Republica Moldova | Ministerul Afacerilor Interne

Inspectoratul General de Carabinieri

A A A

Curs de perfecționare „Ordinea și securitatea publică în timpul vizitelor persoanelor de rang înalt”, absolvit cu brio de 40 de carabinieri.

Published on: Thu, 05/25/2023 - 16:27

Astăzi, 25 mai 2023, în cadrul Direcției regionale Nord a IGC a avut loc ceremonia de înmânare a Certificatelor de absolvire a Cursului de instruire cu genericul „Ordinea și securitatea publică în timpul vizitelor persoanelor de rang înalt”.
Instruirea a avut loc în perioada de 24 - 25 mai 2023, fiind susținută de către formatorii din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri, având drept scopul consolidării nivelului de cunoștințe și abilități teoretico-practice pentru angajații IGC în domeniul ordinii și securității publice în contextul planificării desfășurării summit-lui Comunității Politice Europene la Chișinău.
Cursul a întrunit 40 de ofițeri și subofițeri din cadrul Subdiviziunilor teritoriale ale IGC, cu competențe nemijlocit în domeniul ordinii publice în contextul planificării desfășurării summit-lui Comunității Politice Europene la Chișinău.
Activitatea vizată derivă din obiectivul de dezvoltare profesională pentru realizarea cu succes a atribuțiilor IGC, preluarea bunelor practici și studierea opțiunilor inovative conform standardelor europene în domeniul de ordine și securitate publică.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda