Republica Moldova | Ministerul Afacerilor Interne

Inspectoratul General de Carabinieri

A A A

EXPOZIŢIA INTERNAŢIONALĂ SPECIALIZATĂ “SECURITY-2014”

Astăzi, 17 septembrie 2014, la ora 11.00, în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” S.A, a avut loc inaugurarea oficială a Expoziţiei Internaţionale Specializate anuale „SECURITY”, ediţia a XIII-a.
Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de către Ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean. În partea festivă publicul a fost încîntat de un show ecvestru, exerciții demonstrative de instrucție de front cu arma, prezentată de către Academia ”Ștefan cel Mare” a MAI și un recital de melodii oferite cu multă măiestrie de către Orchestra-Model a Departamentului Trupelor de Carabinieri.
Expoziţia este organizată de CIE “MOLDEXPO” sub egida Ministerului Afacerilor Interne al RM. Timp de patru zile (până la data de 21 septembrie 2014) aici vor fi demonstrate cele mai performante tehnologii şi utilaje speciale de securitate, oferite de diverse firme de securitate atât din R. Moldova cât şi de peste hotarele ei.
“Security-2014” este o expoziţie a mijloacelor tehnice, menite să asigure securitatea publică, informaţională, industrială, antiincendiară, precum şi a serviciilor de pază şi de alt gen, urmată de filme documentare, mese rotunde şi seminare tematice, organizate de subdiviziunile specializate ale MAI.