Republica Moldova | Ministerul Afacerilor Interne

Inspectoratul General de Carabinieri

A A A

FEMEI - MILITARI LA DATORIE ÎN SEARA DE REVELION

Ne-am obișnuit cu toții să vedem în seara de revelion femeile cu șorț de bucătărie pregătind bucate delicioase pentru familie, apoi elegante în rochii de seară.
Doar femeile ce activează în structuri militare și în cadrul altor structuri de forță întîlnesc noul an, schimbînd rochiile de seară și atmosfera de sărbătoare pe ținuta militară, activînd fie la asigurarea ordinii publice, fie la paza obiectivelor de importanță deosebită.
Anume așa am surprins-o pe sergent major Maia Crețu, carabinier în batalionul 2 al unității militare 1001 a Departamentului trupelor de carabinieri. ”Chiar și de sărbători, uneori trebuie să fim la serviciu, așa cere datoria de militar”, s-a exprimat militărește ea, în cadrul discuției. De asemenea, a menționat că este recunoscătoare și le mulțumește membrilor familiei sale pentru înțelegerea și susținerea de care dau dovadă în asemenea clipe.
Totodată, sergent major Maia Crețu le-a urat tuturor carabinierilor și familiilor lor un an nou plin de multă sănătate, belșug și prosperitate, precum și cât mai multe clipe fericite petrecute împreună cu familia.