Republica Moldova | Ministerul Afacerilor Interne

Inspectoratul General de Carabinieri

A A A

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE, DORIN RECEAN, A FELICITAT EFECTIVUL TRUPELOR DE CARABINIERI CU ZIUA PROFESIONALĂ

Astăzi, 11 decembrie 2014, în sala de ședințe a Departamentului Trupelor de Carabinieri al MAI, ministrul afacerilor interne, Dorin Recean și viceministrul afacerilor interne, comandant al trupelor de carabinieri, Veaceslav Ceban, au felicitat efectivul trupelor de carabinieri cu ziua profesională.
Cu acest prilej, ministrul Dorin Recean a specificat importanța trupelor de carabinieri în sistemul de ordine publică și siguranță națională menționând că proiectul inițiat cu Jandarmeria Română sunt un bun exemplu de practici de lucru conform standardelor europene.
Comandantul Trupelor de Carabinieri, colonelul Veaceslav Ceban, a mulţumit ofițerilor și subofițerilor carabinieri pentru eforturile depuse în eficientizarea procesului de reformare a trupelor de carabinieri urându-le mult succes și abnegație în tot ceea ce fac.
În cadrul evenimentului mai mulți carabinieri, care au dat dovadă de indici înalți și disciplină impecabilă în activitatea de serviciu, au fost menționați cu drepturile ministrului de interne și comandantului trupelor de carabinieri.
La 12 decembrie, curent, Trupele de Carabinieri împlinesc 23 de ani de la formare.