Republica Moldova | Ministerul Afacerilor Interne

Inspectoratul General de Carabinieri

A A A

MULȚUMESC PENTRU SERVICIU!

Peste 390 de soldați și sergenți care au îndeplinit cu cinste datoria militară în Trupele de Carabinieri vor reveni la baștină spre bucuria părinților, rudelor și prietenilor. Militarii carea au dat dovadă de rezultate înalte la pregătirea de luptă, serviciul de luptă şi s-au remarcat prin disciplină militară exemplară au fost menționaț de către comandanți.
La 4 noiembrie a început trecerea în rezervă a militarilor trupelor de carabinieri încorporați în serviciul militar în termen în toamna anului 2013. Potrivit tinerilor care așteptau cu nerăbdare să revină acasă, acum, când a sosit clipa mult așteptată sunt cuprinși de nostalgie că se despărțesc de camarazi. Iar acest an de serviciu militar a trecut foarte repede.
Cu acest prilej, Conducerea Departamentului Trupelor de Carabinieri ale MAI, ține să mulțumească tuturor carabinierilor care și-au îndeplinit cu cinste datoria militară urîndu-le drum bun în viață.
Totodată, militarii care doresc să continuie serviciul militar în bază de contract se pot adresa în serviciile resurse umane din unitățile militare ale Trupelor de Carabinieri.