Republica Moldova | Ministerul Afacerilor Interne

Inspectoratul General de Carabinieri

A A A

massmedia

ZIUA UNITĂȚII MILITARE 1001

Published on: Mon, 06/05/2023 - 08:54

Activitatea Grupului Media pentru Știri de Securitate (GMSS) privind Summitul Comunității Politice Europene (CPE) 2023 a ajuns la final, după ce a livrat, pe parcursul a câteva săptămâni, peste 200 de știri în limbile română și engleză, în sprijinul cetățenilor și a reprezentanților mass-media naționali și internaționali.

GMSS-CPE a funcționat în regim de agenție de presă, pe principiul „voce unică” și a informat publicul larg despre activitățile și măsurile întreprinse de autoritățile naționale din domeniul securității, în contextul Summitului CPE 2023, în Republica Moldova.

Romanian
Published on: Mon, 06/05/2023 - 08:49

În perioada 26 mai – 01 iunie 2023, carabinierii au înregistrat 856 de implicări/efectiv la menținerea și asigurarea ordinii publice, fiind acoperite în total 197 itinerare, dintre care 11 patrule mixte și 186 patrule independente.

A fost asigurată ordinea și siguranța publică în cadrul a 84 activități care implică aglomerări de persoane (peste 21000 participanți), unde au fost înregistrate 453 implicări/efectiv, precum și participarea în 13 misiuni de intervenție la apeluri de urgență 112.

Romanian
Published on: Fri, 06/02/2023 - 16:41

Grupul Media pentru Știri de Securitate informează:  


Summitul Comunității Politice Europene 2023, care a avut loc în localitatea Bulboaca, s-a încheiat cu succes, prin prezența a 48 de președinți de stat, premieri și înalți demnitari ai Uniunii Europene.


Acest eveniment a făcut ca Republica Moldova să beneficieze de o vizibilitate fără precedent pe plan internațional, aproape 700 de jurnaliști relatând în timp real de la fața locului.

Romanian
Published on: Thu, 06/01/2023 - 17:58

Grupul Media pentru Ştiri de Securitate privind Summitul Comunităţii Politice Europene informează:

Summitul Comunităţii Politice Europene (CPE) a ajuns la final. Republica Moldova a fost, pentru o zi, gazda diplomației europene în contextul desfășurării evenimentului de anvergură.

La momentul actual, unele delegații oficiale se îndreaptă spre Aeroportul Internațional Chișinău. În acest sens, traseul de deplasare Bulboaca – Chișinău rămâne a fi securizat și parțial suspendat pe anumite tronsoane.

Romanian
Published on: Thu, 06/01/2023 - 15:02

În această zi cu totul specială, să sărbătorim cu toții inocența și puritatea copiilor noștri.
Fie ca iubirea necondiționată ce o manifestă copilașii să rămână pentru totdeauna în inima lor, iar noi să ne bucurăm de ea.
Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului !

Romanian
Published on: Thu, 06/01/2023 - 12:58

Grupul Media pentru Ştiri de Securitate privind Summitul Comunităţii Politice Europene informează:

Inima Europei este în Republica Moldova – astăzi, 1 iunie, a început unul dintre cele mai importante evenimente istorice în cei aproape 32 de ani de la proclamarea independenței.

Cei 48 de șefi de state și lideri de guverne au ajuns în siguranță la Bulboaca. Perimetrul locației de desfășurare a evenimentului este securizat conform protocoalelor internaționale.

Romanian
Published on: Thu, 06/01/2023 - 12:38

Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene (GMSS-CPE) 2023 vă informează:

Prim-ministrul Republicii Polonia, Mateusz Morawiecki, a aterizat la Chișinău, asta după ce în această primăvară, oficialul a avut întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Romanian
Published on: Thu, 06/01/2023 - 12:34

La această oră, restricțiile de circulație au fost ridicate în Chișinău. La moment toate delegațiile se află la Bulboaca.

Restricțiile vor fi reinstalate gradual, odată cu finalizarea Summitului.

Unele delegații vor părăsi Republica Moldova astăzi, iar o parte din oficiali va rămâne în țară pentru a participa la întrevederile bilaterale de mâine.

Romanian
Published on: Thu, 06/01/2023 - 11:59

Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene (GMSS-CPE) 2023 vă informează:

Președintele Guvernului Regatului Spania, Pedro Sánchez Pérez-Castejón, a ajuns la Chișinău.

Înaltul demnitar va participa la Summitul Comunității Politice Europene de astăzi, 1 iunie. Discuțiile se vor focusa pe stabilitatea și reziliența energetică, sustenabilitatea statelor europene și eforturile comune pentru realizarea păcii în contextul războiului din Ucraina.

Romanian
Published on: Thu, 06/01/2023 - 11:48

Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene (GMSS-CPE) 2023 vă informează:

Cancelarul german Olaf Scholz a sosit în Republica Moldova. Este prima vizită a oficialului în țara noastră, în contextul Summitului Comunității Politice Europene de astăzi, 1 iunie.

Împreună cu alți președinți de state și șefi de guverne, cancelarul german va discuta despre stabilitatea și reziliența energetică, sustenabilitatea statelor europene și eforturile comune pentru asigurarea păcii în contextul războiului din Ucraina.

Romanian

Pagini

Subscribe to RSS - massmedia